söndag, juni 09, 2013

Recap + Iguazu!


All blogginspiration hade flugit sin kos när jag satte mig ner och förökte krysta fram något under den sista månaden i Buenos Aires. Lika hastigt som den försvann kom den också tillbaka när vi åkte därifrån och jag har riktigt suktat efter att få lägga ut vräkiga bilder på vattenfall och beskriva dem med ord som egentligen är alldeles för stora för alla andra tillfällen FÖRUTOM här, men dessvärre har inte internetuppkopplingen tillåtit detta. Här på Ilha Grande är förhållanden ännu en gång optimala: inspirationen flödar och uppkopplingen håller. 

Så hej igen! Här i vad man får säga måste vara ganska nära vad paradiset skulle se ut som, har vi det bra. För att ni ska hänga med på vad som händer här behövs en liten recap av de senaste veckorna: under sista veckan i BsAs kom Johan ner och det var GÖTT! En vår ifrån varandra var slut och det är bra. Vi åt kött, drack vin, träffade vänner, dansade och mådde bra. Första juni landade sedan Niklas och Mikael, och förutom att vara lite dammiga på gå-ut fronten så förflöt de sista dagarna i ganska samma stil. Sedan delade vi på oss och Johan och jag tog en duktigt lyxig nattubuss i 18 timmar till Iguazu-fallen (se nedan) och stannade där i två dar, medan N&M lade sina två dagar i BsaAs resp. Rio. Efter detta möttes vi sedan upp här, på Ilha Grande, en mindre ö sydväst om Rio full av palmer, stränder, fisk, färsk frukt, bönor, blommor sol och brasilianare. Här stannar vi nu till på onsdag 12/6 och spenderar sista dagarna i Rio innan flyg hem 15/6. Så även om vi missar nationaldag, prinsessbröllop, Håkan och vad som verkar vara en riktigt fin försommar så kan vi inte klaga. Nu tittar vi på lite bilder från Iguazu tycker jag!



Brasilien
Vi hade en eftermiddag på Brasilianska sidan av fallen där det ska finnas bäst panorama-vyrer.
Yes indeed!
 Mäktigt!
Sagolikt!
Svindlande!
Argentina
På Argentinska sidan hade vi en heldag, lämnade hotellet vid 8 och var tillbaka vid sju,
men såg ändå inte allt man kunde se.
Makalöst!
Vidunderligt!
Underbart! 
Overkligt!
Fenomenalt!
Obeskrivligt!
P.S: De stora orden som beskriver bilderna kommer från en sökning efter ordet "fantastiskt" på synonymer.se. Egentligen är hela Iguazu en synonym till fantastiskt. D.S. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar